15. april 2009

To menn på Gvarv

Summary in English: Today Norwegian illustrators Svein and Egil Nyhus, touring with their drawing show for school children, came across this road sign in Telemark. "Nyhussvingen" is "The Nyhus curve" in English. Great fun to read about oneself.

Tvillingtegnerne Svein og Egil Nyhus, som er på turné med tegneshowet «To menn og en tavle» for skolebarn i Telemark, kom i dag over dette fine veiskiltetGvarv. Begge syntes det var rart å lese om seg sjøl med så stor skrift. Ja, mer skal det ikke til for et kraftig oppsving i humøret.

5 kommentarer :

 1. Heisan!

  Fant bloggen din for en uke siden, og den har raskt blitt en av mine favoritter! Veldig mye artig å lese, og inspirerende illustrasjoner (vi har samlet på bøkene deres i årevis). Har Egil også blogg?

  Hilsen Rune
  www.superrune.com

  SvarSlett
 2. Hei, Rune!

  Denne bloggen oppstod som en rask og billig måte å presentere Egils og mitt lille tegneshow. Men jeg syntes det ble litt tynt, og la derfor til noen kommentarer om egne bokillustrasjoner. Dermed ble det som det ble.

  Egil har ikke egen blogg. Han er altfor travel og prioriterer ikke nettpresentasjoner. Men se http://www.rb.no/meninger/galleri_egil/ og http://www.egilnyhus.no/ Han har jo ellers en liten del av denne.

  Moro å se 3D-arbeidene dne. Ja, mye fint. Hadde jeg vært yngre, hadde jeg sannsynligvis jobba med 3D animasjon. Sønnen vår Simon satser på noe sånt: http://powersimon.blogg.no/

  Stå på!
  Svein

  SvarSlett
 3. Nyhussvingen hørtes ut som en svært hyggelig sving!

  SvarSlett
 4. Ja, for midt i den svingen der står DU!

  SvarSlett
 5. Takk for det Svein!

  Jeg møtte faktisk Simon under etter foredrag jeg hadde på Idefagskolen for noen måneder siden. Det var noen utrolig flotte ting han gjorde, han er tydeligvis et talent å følge med på!

  Og du skal være glad du ikke jobber med 3D, jeg ønsker selv jeg jobba i et medium som var raskere og mere fleksibelt - men nå har jeg da havna her og må gjøre det beste ut av det.

  Hilsen Rune

  SvarSlett