26. desember 2019

«To menn og en tavle»: Nytt år, nye muligheter!



Også i 2019 opptrådte Egil og jeg med tegneforestillinga vår. Her er reaksjoner fra barneskoler i Hordaland som vi besøkte i november 2019. De hyggelige meldingene gir oss lyst til å fortsette. Ja, godt nytt år til alle!
«Dette var kjempemoro, både for borna og dei vaksne :)»

«Dette var altså noe av det beste vi har sett på lenge! FOR en formidlingsevne og for et engasjement! Både elever og lærere var superbegeistret! Det var òg veldig positivt å ha vært i direkte kontakt (via mail) med utøverne (Svein og Egil) på forhånd. Dette var rett og slett TERNINGKAST 6!»

«Dette var ein svært god produksjon, som engasjerte og underheldt både små og store. Me tek gjerne imot besøk av brørne Nyhus fleire gonger.»

«Fantastisk førestelling!»

«Passa for alle frå 1. til 7. klasse. Utøvarane hadde full kontroll, flott regi, og elevane var heilt med.»

«Elevane lo og koste seg, og levde seg inn i samtalen.»

«Vi fekk veldig store grupper. Ca 65 på fleire forestillingar. Det hadde vore bra om me hadde hatt ei forestilling til, så hadde endå fleire elevar blitt involvert.»

«Utrolig morosamt, spennande og lærerikt på ein kjekk måte!»

«Tilbakemeldingane frå elevane er eintydig at det var suksess! Morsomme, flinke til å teikne, inkluderer elevane, positive, laga namnet til rollefiguren på ein stand-up-måte, tida gjekk altfor fort og at dei ønskjer fleire slike artige kulturelle innslag. Tuuuuusen takk helsar 5A.“

«Svært godt opplegg. Elevane var engasjerte og interesserte. Knallbra!»

«Elev frå 5. trinn har skrive flg.: "De var kult kledd og veldig fine. De tegnet raskt og var veldig flinke. De sa noen morsomme ting. Med vennelig hilsen gutt på 5. trinn"»

«Stor begeistring. Det var moro, kult, dei var flinke, kjekt at me fekk vera med å bestemma, det var dumt at det slutta. Når får vi sjå neste episode?»



Se også:
Publikumsreaksjoner 2018
Mer om «To menn og en tavle»
«To menn og en tavle» på Facebook

Summary in English: "New year, new opportunities!" Comments in Norwegian on Svein and Egil Nyhus' drawing show for children, from schools visited by the twin brothers. Svein works mainly as a book illustrator, Egil as a caricaturist and a cartoonist.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar